VA ALV voorjaar 2023: Wedstrijdkalender, Klasse Meetbrief, Financien

VA ALV voorjaar 2023: Wedstrijdkalender, Klasse Meetbrief, Financien

Geplaatst op 15-04-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Rien van der Post

In aanloop naar mooie zeilweekenden in 2023 is het seizoen afgetrapt met een gezellige ALV op 13 april bij KNZRV te Muiden. Zo'n 30 mensen, inclusief onze nestor Carel Paauwe, hebben eerst van een lekkere sateh maaltijd genoten en werden eventuele winteraanpassingen gedeeld.

va-alv-knzrv-13-april-2023-bestuurstafel-voor-muiderslot

Met het Muiderslot op de achtergrond zat Wim van Rootselaar zijn eerste vergadering voor, waarbij de volgende punten besproken zijn:

  • Wedstrijdkalender met 7 evenementen en 15 jaarprijsdagen is goedgekeurd
  • Klasse meetbrief, naast de officiele Verbondsmeetbrief: om toestroom van nieuwe aakeigenaren te stimuleren, kunnen zij op laagdrempelige manier een jaar deelnemen met een 'Klasse meetbrief'. Deze wordt afgeven door de meetbriefcommissaris op basis van enkele parameters en er is geen scan en stabiliteitsmeting nodig. Dit jaar is een pilot en bij positieve evalutie in najaarsvergadering zullen de Klassenvoorschriften hierop aangepast worden.
  • De Jaarrekening is, na controle door kascontrolecommissie, goedgekeurd en het bestuur 2022 is decharge verleend. Nogmaals dank aan Thom voor zijn jarenlange voorzitterschap.
  • Begroting 2023 is, met gelijkblijvende contributie en inschrijfgeld, goedgekeurd.

We hopen tijdens de Y-TorenRace op 6-7 mei op een mooi veld!

Met vriendelijke groet, Rien van der Post