Uitnodiging ALV & aangeklede borrel op 27 nov. bij WJS

Uitnodiging ALV & aangeklede borrel op 27 nov. bij WJS

Geplaatst op 06-11-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Rien van der Post

In aansluiting op de mooie zeilweekenden in de tweede helft van 2021 ronden we het seizoen af met een gezellige ALV op 27 november vanaf 14:30 uur, in een produktiehal van Workumer JachtService. Om het nuttige met het aangename te combineren zal er aansluitend een aangeklede borrel zijn, zodat u niet met een lege maag weer de terugreis hoeft aan te vangen.

Inschrijven/afmelden van uzelf en eventuele introducees kunt u via onze site, door in te loggen met uw account op www.va-klassenorganisatie.nl

Graag eerst uw gegevens controleren (zodat we meteen een schoning van het bestand bereiken), onderaan Aanmelding/verhindering aanvinken en eventueel naam van introducé(s) doorgeven.

whatsapp-image-2021-11-06-at-3-17-29-pm-1

Onze gastheer de Workumer Jachtservice zal ons ontvangen in een van hun produktiehallen. De in aanbouw zijnde schepen kunnen bekeken worden. Naast de eigenaar zijn er ook twee introducees per schip welkom.

Aangezien de laatste ALV op 16 december 2019 aan boord van de Succes inmiddels bijna twee jaar geleden is, zullen ook nog de financiele jaarstukken van 2019 en 2020 besproken worden. De agenda & stukken zullen voorafgaand aan de vergadering gedownload kunnen worden, door opnieuw in te loggen en de activiteit te bekijken.

We zien er naar uit een grote groep aanwezigen te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet namens het voltallige VA-bestuur,

Rien van der Post, secretaris

WJS luchtfoto Kampwei

luchtfoto WJS, locatie Kampwei 10