Aanpassingen Wedstrijdkalender

Aanpassingen Wedstrijdkalender

Geplaatst op 03-06-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Rien van der Post

Beste Akenzeilers,

Gisteravond hebben we als bestuur op de Kaatje in Muiden vergaderd, wat na een lange periode van lockdown weer een groot genot was. Sacha voer nog langs met de Grote Jager voor een trainingsavond met zijn crew ....

Hierbij een aantal korte berichten, gerelateerd aan het feit dat we verwachten dat er na de zomervakantie weer samen gezeild, geborreld en vergaderd kan worden:

- De ALV zullen we in het najaar organiseren, zodat we elkaar live kunnen ontmoeten.

- De Markervuur (12, 13 juni) is gecancelled. Wel zal er vanaf 10 uur getraind worden door een aantal Aken, die zich bij Thom kunnen melden.

- Tijdens het VA Evenement (25, 26 sept) vieren we ook ons jubileum als VA Klassenorganisatie. Daarom gaan we samen met o.a. de Workumer Jachthaven ook de niet wedstrijdzeilende aken uitnodigen, waarvoor een 'tweede start' wordt georganiseerd. Op vrijdag alle (hopelijk 30-40) aken aanbrengen naar Enkhuizen en 's avonds is er een gezellige borrel. Zaterdag eerst korte wedstrijden voor de kust en daarna een boeienwedstrijd naar Stavoren waar een diner & feest georganiseerd wordt. Op zondag een boeienwedstrijd terug naar Enkhuizen.

- De Hylper Hurdsilerij (nieuwe datum: 9, 10 okt) is ivm. de landelijke herfstvakantie een week naar voren verplaatst, zodat er zoveel mogelijk schepen aanwezig kunnen zijn en de kans op lekker weer groter is.

Mocht je niet deelnemen aan de training in Muiden dan wensen we je alvast een mooie vakantie en zien we elkaar hopelijk tijdens de FlevoRace (20-22 aug).

Scheepse groet,

Rien van der Post, secretaris